Izvor: Blic, 10.Maj.2020, 23:34

NOVA KONTROVERZNA IZJAVA Dr Nestorović: Ne možemo više da čekamo i sedimo zatvoreni

Pulmolog dr Branimir Nestorović nastavlja da daje kontroverzne izjave, koje se dijametralno razlikuju od stavova ostalih stručnjaka Kriznog štaba, posebno Predraga Kona i Darije Kisić Tepavčević. Ovoga puta rekao je da je pandemija korona virusa gotova za rizične grupe i da ne treba više nositi zaštitnu opremu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DR NESTOROVIĆ PONOVO ŠOKIRAO JAVNOST: Ne možemo više da čekamo i sedimo zatvoreni

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 00:01

Pulmolog dr Branimir Nestorović nastavlja da daje kontroverzne izjave, koje se dijametralno razlikuju od stavova ostalih stručnjaka Kriznog štaba, posebno Predraga Kona i Darije Kisić Tepavčević...Ovoga puta rekao je da je pandemija korona virusa gotova za rizične grupe i da ne treba više nositi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.