Izvor: Blic, 04.Dec.2023, 08:02

NOĆ KOJA ĆE PROMENITI SVE: Milan Milošević spreman je da otkrije sve tajne učesnika "Elite"

Najgledaniji rijaliti program „Elita“ prema jedinim zvaničnim merenjima televizijske gledanosti agencije Nilsen, nastavlja da obara rekorde, a večeras vas od 22 časa očekuje još jedna uzbudljiva noć. U Belu kuću ulazi Milan Milošević koji će voditi emisije o kojima priča ceo region – „Izbor potrčaka“ i „Pretres nedelje sa Milanom“.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Njih TROJE JE IZGLASANO: Milan MIlošević večeras ulazi sa VAŽNIM INFORMACIJAMA - OVI učesnici će pretrnuti

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023

U večerašnjoj emisiji voditelj će elitarima saopštiti neprijatne informacije. Fanovi jedva čekaju da vide njihove reakcije...Učesnici "Elite" prethodne nedelje su glasali za osobu koja ih najviše iritira, a pravo da glasaju imali su i gledaoci rijalitija, koji su odlučili koja 3 učesnika rijalitija ih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.