Izvor: Blic, 21.Sep.2021, 07:17

NJEN NEKADAŠNJI MUŽ DOBIO JE BLIZANCE U 76. GODINI Snežana oduševljava sve u seriji o Jovanki Broz, a o bivšem kaže: "To je njegova nova porodica"

Serija "Jovanka Broz i tajne službe" počela je sa emitovanjem sinoć na RTS-u, a glavnu ulogu tumači Snežana Savić (68), koja je na samom početku oduševila publiku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"PUBLIKA ĆE MI TRAŽITI I DOBRO I LOŠE, OVO MI JE NAJTEŽI GLUMAČKI ZADATAK" Snežana Savić o seriji o Jovanki Broz, vikendici i "Igri sudbine"

Izvor: Blic, 21.Sep.2021

Glumica Snežana Savić ističe da je serija "Jovanka Broz i tajne službe" najveći izazov u njenoj glumačkoj karijeri. U javnosti se već dosta spekuliše o seriji koja se emituje od juče na RTS-u, dok Snežana sa nestrpljenjem očekuje rekacije publike nakon svih epizoda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.