Izvor: Blic, 23.Jan.2020, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŽA CENA PRIKLJUČKA PREDUSLOV ZA ŠIRENJE GASNE MREŽE Bajatović: "Rešili bismo više problema"

Širenjem gasne mreže na kojoj trenutno ima tek oko 250.000 potrošača gasa, naša zemlja bi, s jedne strane, rešila problem zagađenja vazduha, što je veoma važna tema poslednjih meseci, a s druge, ovaj vid grejanja uz sav komfor koji pruža, bio bi jeftiniji od grejanja na TA peći (i pod uslovom da se pune samo noću kada je struja četiri puta jeftinija), kaže za "Politiku" Dušan Bajatović, generalni direktor Srbijagasa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Grejanjem na gas protiv zagađenja vazduha

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2020

Širenjem gasne mreže na kojoj trenutno ima tek oko 250.000 potrošača gasa, naša zemlja bi, s jedne strane, rešila problem zagađenja vazduha, što je veoma važna tema poslednjih meseci, a s druge, ovaj vid grejanja uz sav komfor koji pruža, bio bi jeftiniji od grejanja na TA peći (i pod uslovom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.