Izvor: Blic, 08.Jun.2023, 21:46

"NISU PLAKALI, STAJALI SU MIRNO KADA JE DETE UMRLO" Novi detalji ubistva devojčice (3) za koje su osumnjičeni otac i maćeha: "Imaju još dva sina, stalno se čula buka"

Devojčica (3) koju su, kako se sumnja, otac i maćeha ubili u Švajcarskoj imala je tužnu sudbinu - majka nije brinula o njoj, te je prve godine života provela u hraniteljskoj porodici. Nakon toga, brigu o njoj preuzeli su otac i njena maćeha, koji su joj, sumnja se, naneli povrede tupim predmetom. Za sada, pozadina ovog stravičnog ubistva nije poznata, a poznanici porodice sada su otkrili detalje ponašanja uhapšenog oca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"MAJKA NIJE HTELA DA JE PRIHVATI, PA JE DOŠLA KOD MOG SINA" Baka devojčice (3) koju su ubili otac i maćeha otkrila njenu tužnu priču

Izvor: Blic, 09.Jun.2023, 14:10

Situacija Švajcarskoj se ne smiruje nakon ubistva devojčice (3) srpskog porekla, za čiju smrt su osumnjičeni njen otac (24) i maćeha (24), inače državljani Srbije. Komšije pomenute porodice su u šoku, a nakon istrage biće utvrđeni svi detalji slučaja koji je potresao javnost.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.