Izvor: Blic, 09.Apr.2021, 13:20

"NIŠKI SPAJDERMEN” IZA REŠETAKA Ulazio preko oluka u stanove i pljačkao, plen od 24 obijanja je 2,8 MILIONA DINARA

Niška kriminalistička policija, nakon izuzetno temeljnog I efikasnog operativnog rada, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsila je N.R. (35) iz Niške Banje koji se sumnjiči da je na teritoriji grada za protekla dva meseca, obio 24 stana iz nkojih je ukrao novac i dragocenosti vredne 2,8 miliona dinara! Uhapšeni kradljivac je, kako se sumnja, u kuće i poslovne prostorije sugrađana ulazio penjući se preko gromobrana i oluka a potom bi obijao balkonska vrata i pravio premetačinu u stanu. Od početka februara do 6.aprila sumnja se da je provalio u 24 stana a da je iz 19 obijenih domova ukrao novac i zlato.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MUP: Penjao se uz oluke i gromobrane da provali u kuće, izvršio 19 krađa

Izvor: N1 televizija, 09.Apr.2021

Niška policija uhapsila je N.R. (35) iz Niške Banje zbog osnovane sumnje da je izvršio 19 teških krađa i pet teških krađa u pokušaju, saopštila je Policijska uprava u Nišu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.