Izvor: Blic, 09.Jan.2024, 23:38

"NISAM MOGLA DA GA SMISLIM" Zorica Brunclik iznela nepoznate detlje iz braka sa Kemišom: "Bio je mršav za moj ukus, sav prepotentan"

Pevačica Zorica Brunclik i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš pune četiri decenije uživaju u skladnom ljubavi, a i posle toliko vremena vole se kao prvog dana. Ipak, njihov prvi susret nije odavao utisak da će jednog dana završiti u savršenom braku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zorica Brunclik: Kemiša nisam mogla da smislim

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jan.2024, 08:58

Zorica Brunclik, pjevačica i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, estradni umjetnik, dugi niz godinama žive u skladnom braku,a pevačica je priznala kako je njihova romansa otpočela i priznala da joj se na prvi pogled nije nimalo dopao.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.