Izvor: Blic, 26.Jun.2022, 08:14

"NIKO VAS NEĆE BOLJE RAZUMETI OD NJIH" Psiholog savetuje šta tačno korak po korak danas treba da radite kako biste sutra ZABLISTALI NA TESTU: Ovaj film bi mogao da vam pomogne

Polaganje male mature počinje sutra i trajaće tri naredna dana. Ponedeljak - maternji jezik, utorak - matematika i sreda - kombinovani test. Trema je prisutna, što može biti i pozitivno, ali strah u potpunosti treba eliminisati. Pritisak se ne preporučuje, ali dobar plan svakako neće biti na odmet.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ČETIRI KLJUČNA SAVETA Šta je najbolje da radite noć uoči male mature, a šta baš to jutro: Jedna stvar je ubedljivo najvažnija, a na polaganje ne krećite BEZ ĐAČKE KNJIŽICE!

Izvor: Blic, 26.Jun.2022

Približio se dan polaganja male mature, te se prema rasporedu sutra polaže srpski jezik, u utorak 28. juna matematika, a sreda je rezervisana za kombinovani test koji obuhvata pitanja iz oblasti istorije, geografije, fiizike, hemije i biologije. Preliminarni rezultati završnog ispita na nivou škole...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.