Izvor: Blic, 01.Okt.2022, 23:08

"NIKAD NIJE IZAŠLA, A DA SE NE JAVI" Majka nestale Tanje (18) iz Žablja: Na sebi je imala crnu jaknu, duks i helanke

Majka nestale Tanje Dimić (18) iz Žablja, kojoj se gubi svaki trag od sinoć u 21 sat, ispričala je da je u trenutku kada je izašla iz kuće na sebi imala crnu jaknu, duks i helanke.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"NIKADA NIJE IZAŠLA IZ KUĆE DA SE NE JAVI" Potresne reči majke čija je ćerka nestala - evo šta je Tanja imala na sebi kada je nestala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2022, 00:21

Majka nestale Tanje Dimić (18) iz Žablja, kojoj se gubi svaki trag od sinoć u 21 sat, ispričala je da je u trenutku kada je izašla iz kuće na sebi imala crnu jaknu, duks i helanke. Tanjina majka Sanja kaže da je sve prijavljeno policiji, i da ne znaju gde bi mogla da ode i zašto

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.