Izvor: Blic, 10.Dec.2023, 23:52

"NIJEDAN TALAC NEĆE IZAĆI ŽIV" Portparol Hamasa traži ispunjenje zahteva otpora, IDF: "Ubijen visoki komandant u vazdušnom napadu na Pojas Gaze" (FOTO)

Militantna grupa Hamas upozorila je da nijedan talac neće napustiti teritoriju živ ako se ne ispune zahtevi grupe, dok Izraelske odbrambene snage (IDF) navode da je danas ubijen komandant Hamasovog bataljona "Šejaja", Emad Karika.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"BILA JE TO JEDNA OD NAJSTRAŠNIJIH NOĆI" Izraelski TENKOVI nadiru, probili se do srca Kan Junisa, ali i do strateškog puta

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023

Ratni avioni su gađali područje zapadno od mesta napada..Izraelski tenkovi su danas probili put do srca Kan Junisa u velikom novom napadu na glavni grad južnog dela Pojasa Gaze. Izraelski lideri su naveli da se na desetine boraca Hamasa predalo, podstičući što više njih da to učine, ali je palestinska...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.