Izvor: Blic, 12.Feb.2020, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESTAO POZNATI KUVAR IZ BEOGRADA Hrvatska policija traga za Dejanom Markusem, sestra i prijatelji ga svuda traže

Beograđanin nastanjem u Zagrebu, Dejan Markus (33), proslavljeni kulinarski stručnjak poznat iz emisije "Kuvati srcem", nestao je i od 7. februara mu se gubi svaki trag, piše portal Jutarnjeg lista.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznati srpski kuvar nestao u Hrvatskoj FOTO

Izvor: B92, 12.Feb.2020

Beograđanin nastanjen u Zagrebu Dejan Markus (44), kulinarski stručnjak poznat iz emisije "Kuvati srcem", nestao je i od 7. februara mu se gubi svaki trag...To piše portal Jutarnjeg lista...U Hrvatskoj, tačnije u Zagrebu, svoje kulinarske veštine u jednom je trenutku zamenio vinom, zbog čega su...

Nastavak na B92...

Nestao poznati TV-kuvar Dejan Markus

Izvor: RTS, 12.Feb.2020

Poznatom televizijskom kulinaru Dejanu Markusu, koji se proslavio u kulinarskoj emisiji "Kuvati srcem" emitovanoj na RTS-u, od 7. februara gubi se svaki trag. Markus poslednjih osam godina živi u Zagrebu. . Poslednji put sa...

Nastavak na RTS...

Poznati beogradski kuvar nestao u Zagrebu

Izvor: Danas, 12.Feb.2020

Tridesettrogodišnji Beograđanin, kulinarski stručnjak Dejan Markus sa zagrebačkom adresom, poznat iz srpske TV emisije "Kuvati srcem" je nestao, od 7. februara gubi se svaki trag, piše zagrebački Jutarnji list.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.