Izvor: Blic, 31.Maj.2023, 21:43

NESTAO ALEKSA (17) IZ PJEVALJA Poslednji put viđen u Prijepolju: Snimile ga sigurnosne kamere, sa sobom poneo ranac (FOTO)

Aleksa Petrović (17) iz Pljevalja, čiji je nestanak porodica policiji prijavila u nedelju uveče u Pljevljima, viđen je jutros oko 10 časova na području Prijepolja u blizini restorana Romansa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NESTAO ALEKSA (17) IZ PLJEVALJA! Poslednji put viđen u Srbiji, roditelji mole za pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023

Ukoliko vidite momka sa fotografije odmah javite policiji ili roditeljima mladića..Roditelji mladića kažu da su sigurnosne kamere sa restorana na Bjelopoljskom putu snimile njihovog sina kako prolazi trotoarom. Aleksa je nosio crne farmerice, duksericu i crne patike sa belim đonom, a na leđima ranac...Sedamnaestogodišnji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.