Izvor: Blic, 14.Avg.2023, 06:17

NERMINOVE KRTICE U SUDU I POLICIJI Kako su DVE ŽENE svojim odlukama pomogle monstrumu iz Gradačca da ubije Nizamu

Nermin Sulejmanović ubio je svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović samo četiri dana nakon što ga je prijavila za nasilje u porodici. Međutim, iako su ranije sve prijave odbačene, Sulejmanović je saznao gde se Nizama krije sa svojom ćerkom te je došao samo sa jednim ciljem - da je ubije. Činjenica da je Sulejmanović uvek bivao oslobođen optužbi, te da je isplivala informacija da je policajka odala lokaciju ubijene Nizame dokazuju samo jedno. Sulejmanović je imao svoje krtice, a ono što najviše poražava jeste da su obe bile - žene.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više od 150.000 sociopata uživo gledalo ubistvo žene u BiH, ubica imao pomoć u policiji

Izvor: Luftika.rs, 14.Avg.2023

Petak 11. avgust ostaće upamćen kao datum koji je Bosnu i Hercegovinu, ali i ostatak regiona zavio u crno.. Tog dana je Nermin Sulejmanović oteo svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i njihovu bebu iz kuće Nizamine tetke,a onda krenuo u krvavi pir.. Nenad Nešić, ministar bezbednosti BiH,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.