Izvor: Blic, 20.Jan.2020, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPRIKOSNOVENI MEDIJSKI LIDER U REGIONU: TV Pink u 2019. godini ostvarila rekordan rast gledanosti

Sa ekspanzijom ditalnih medija, sve većim brojem kablovskih kanala i promenama navika gledalaca, TV stanice u Srbiji iz godine u godinu beleže trend pada gledanosti. Jedina televizija sa nacionalnom frekvencijom u Srbiji, koja beleži rast gledanosti u odnosu na prethodnu godinu jeste TV Pink. U 2019. Godini, kada je proslavila veliki jubilej – 25 godina postojanja – TV Pink je dokazala da je neprikosnoveni medijski lider u regionu i krunisala još jednu uspešnu godinu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Telenor uložio 210 miliona evra u ekonomiju Srbije

Izvor: Blic, 20.Jan.2020

Telenor je već 10 godina lider na tržištu mobilnih prihoda u Srbiji, a kompanija je u proteklih godinu i po dana, otkada posluje pod okriljem PPF grupe, uložila 210 miliona evra u srpsku ekonomiju. U 2019. godini Telenor beleži rast u segmentu postpejd korisnika, rast prihoda, kao i rekordno visoke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.