Izvor: Blic, 27.Jan.2020, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMI OD BOLA Ćerka Vlade Divca se oprostila od Kobija Brajanta i njegove naslednice rečima koje slamaju srce

Legendarni košarkaš Kobi Brajant i njegova ćerka Đijana (13) poginuli su juče u stravičnoj nesreći, kada se helikopter kojim su leteli srušio, a porodica Divac veoma je pogođena ovom tragedijom budući da su sa Brajantom bili veliki prijatelji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Oni su u našim srcima i molitvama. I želim da vas ZAMOLIM SAMO JEDNO": Ališa Kiz otvorila Gremi potresnim govorom o Kobiju i njegovoj ćerki

Izvor: Blic, 27.Jan.2020

Pevačica Ališa Kiz otvorila je sinoć dodelu Gremi nagrada potresnim govorom posvećenim Kobiju Brajantu i njegovoj ćerki Đijani (13), koji su juče stradali u stravičnoj nesreći, kada se helikopter koji su leteli srušio.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.