Izvor: Blic, 15.Mar.2024, 11:53

"NEMAM ŽIVCE KAO KONJ, NISAM MOGAO DA IZDRŽIM" Nenad Jezdić prekinuo predstavu, pa se obratio ženi iz publike. Zbog onoga što joj je rekao, DOBIO GROMOGLASAN APLAUZ

Glumac Nenad Jezdić već godinama izvodi monodramu "Knjiga o Milutinu", koja je zbog svoje popularnosti stekla status kultne izvedbe za koju se uvek traži karta više. Ipak, da među onima koji uspeju da dođu do karte i uživaju u maestralnom Jezdićevom izvođenju nema uvek baš fokusiranih na samu monodramu, najbolje govori snimak nastao sinoć u Zvezdara teatru, a u kojem glumac prekida predstavu i opominje gospođu koja je pola sata telefonirala.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"UZEO TELEFON MOMKU IZ PUBLIKE I BACIO NA POD" I Sergej Trifunović je jednom prekinuo predstavu, a o njegovom potezu BRUJALA čitava Hrvatska

Izvor: Blic, 15.Mar.2024

Glumac Nenad Jezdić tokom izvođenja monodrame "Knjiga o Milutinu" prekinuo je predstavu i opomenuo je gospođu iz publike koja je pola sata telefonirala.

Nastavak na Blic...

"Neka mi oproste ljudi, ali mi nije bilo do aplauza" Oglasio se Nenad Jezdić nakon obraćanja ženi iz publike: "To je posebno negativan osećaj"

Izvor: Blic, 15.Mar.2024

Glumac Nenad Jezdić godinama izvodi monodramu "Knjiga o Milutinu", koja je osvojila srca publika i stekla status kultne izvedbe.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.