Izvor: Blic, 09.Jul.2020, 14:12

NEMA POLICIJSKOG ČASA U BEOGRADU Ana Brnabić: Prodavnice i tržni centri zatvoreni od 21.00 do 6.00

"Imali smo jako dugu sednicu Kriznog štaba, na kojoj smo razgovarali pre svega o kritičnoj situaciji u Beogradu, te eventualnom povratku mera koje su bile na snazi u martu ili aprilu. Dogovor je da nemamo mere za čitavu teritoriju Srbije, već da se fokusiramo na delove gde je nestabilna situacija. Prva mera za Beograd je potpuna zabrana javnog organizovanog okupljanja za više od deset ljudi na otvorenom i zatvorenom. Sve prodavnice i tržni centri biće do daljeg zatvoreni od 21.00 do 6.00", rekla je premijerka Ana Brnabić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez policijskog sata, zabrana okupljanja za više od 10 ljudi, skraćeno vreme objekata do 21 sat

Izvor: Danas, 09.Jul.2020

Dogovor je da nemamo mere za čitavu teritoriju Srbije, već tamo gde ima potrebe. Danas smo odlučivali o merama samo za Beograd, rekla je premijerka Ana Brnabić nakon sednice Kriznog štaba.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.