Izvor: Blic, 28.Sep.2021, 21:35

NEKOLIKO MALIŠANA IMA OZBILJNE UPALE PLUĆA Koliko je i kakva je klinička slika dece zaražene koronom? Način na koji se najčešće zaražavaju NEMA VEZE SA ŠKOLOM!

Za osnovce i srednjoškolce nastava traje već skoro punih mesec dana. Kako su i najavljivali epidemiolozi, početak školske godine se poklopio sa najvećim brojkama zaraženih kovidom u ovom talasu. Na dnevnom nivou se prebrojavalo i više od 8.000 pozitivnih kovid testova, a koliko je dece u toj statistici?

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UPALE PLUĆA NE ZAOBILAZE MALIŠANE: Dnevno se prebrojavalo i više od 8.000 pozitivnih, a koliko je dece u toj statistici?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021

rema rečima lekara, broj zaražene dece polako opada, ali situacija još nije u potpunosti bezazlena..Za osnovce i srednjoškolce nastava traje već skoro punih mesec dana. Kako su i najavljivali epidemiolozi, početak školske godine se poklopio sa najvećim brojkama zaraženih kovidom u ovom talasu....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.