Izvor: Blic, 26.Avg.2023, 17:38

"NEKI MLADIĆI SU JE NAVODNO VIDELI DA JE IZAŠLA IZ VODE" Porodica nestale Ive Balog uputila apel: "Molimo sve koji su bili na žurci da se jave"

Porodica Ive Balog (27) koja je nestala jutros oko 4 sata nakon ponoći na Oficirskoj plaži u Petrovaradinu uputila je apel Novosađanima da im se pridruže u potrazi za njihovom voljenom i da se njima ili policiji jave momci koji su je poslednji videli.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MLADIĆ VIDEO IVU KAKO IZLAZI IZ VODE?! Sestra nestale Novosađanke uputila apel: "Molimo ga da se javi"

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023

Porodica Novosađanke Ive Balog, koja je nestala jutros oko četiri sata na plaži Ofiricar sa sremske strane Dunava, moli sugrađene, poznanike i prijatelje da im pomognu u potrazi...Kako je rekla Ivina rođena sestra Martina, apel je upućen svim ljudima koji su sinoć bili na žurci na Oficircu i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.