Izvor: Blic, 29.Jul.2021, 06:58

"NEĆU DA ROBIJAM ZBOG MARKA PSIHOPATE" Saznajemo: Belivuk pred podizanje optužnice nervozan i zabrinut, PLAŠI SE SAMO JEDNOG!

Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković "Zver", pred podizanje optužnice koje se očekuje u petak, strahuju da se još neko iz njihove kriminalne grupe "ne prelomi" i ne otkrije još detalja o jezivim ubistvima i poslovima ovog klana. Kako saznajemo, iza rešetaka je zavladala nervoza, a zabrinuti Belivuk kao najveću pretnju sada vidi članove grupe koji nisu direktno mučili i ubijali žrtve, ali jesu saučesnici jer su nakon zločina nosili tela ili ih mleli u kući strave u Ritopeku. Nevolja strahuje da će upravo oni progovoriti kako bi pokušali da sebi izdejstvuju manje zatvorske kazne.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BELIVUK NERVOZAN I ZABRINUT: Zavladala panika u redovima kriminalnog klana, Velja neće da robija zbog MARKA PSIHOPATE

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021

Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić saopštio je da će optužnica protiv klana Velje Nevolje i Marka Miljkovića biti podignuta u petak, 30. jula...Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković "Zver", pred podizanje optužnice koje se očekuje u petak, strahuju da se još neko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.