Izvor: Blic, 19.Okt.2021, 15:22

"NEĆEMO DOZVOLITI DA KOPAONIK BUDE NOVI ZLATIBOR" Ministarka o planinama za koje tvrde da i nisu reprezentativne, ali o "master planovima"

Srbija je zaključno sa danasnjim danom ostvarila oko 9,5 miliona noćenja turista i oko 2,2 miliona dolazaka, što je malo slabiji rezultat od onoga koji smo imali turistički rekordne 2019. godine kada smo imali više od 10 miliona noćenja i 3,6 miliona dolazaka, izjavila je ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, a potom se i dotakla teme gradnje na Zlatiboru i master plana za Kopaonik.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarka Matić: Naši sertifikati važe, problem je kada isteknu

Izvor: B92, 19.Okt.2021

Naši digitalni sertifikati i dalje se priznaju u Evropskoj uniji, kju ar kodovi se očitavaju i očekujemo da vrlo brzo naši zeleni sertifikati budu potpuno kompatibilni sa evropskim i da ćemo tako rešiti nedoumice građana koji nas zovu i pitaju da li naši sertifikati i dalje važe, izjavila je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.