Izvor: Blic, 13.Maj.2020, 08:12

"NE RADI SAMO ONAJ KO NEĆE" Svetlana se ceo život mučila, a onda je rešila da napusti Srbiju! Preselila se u Mađarsku i ostala u čudu kada se suočila sa NJIHOVIM PRAVILIMA

- Ako izuzmem detinjstvo, ceo moj dosadašnji život je bilo samo mučenje i preživljavanje. Neki ludom srećom preživeli logoraš iz Drugog svetskog rata smejao bi se mojim rečima, ali šta ću, tako sam se osećala. Svaki dan je bio borba . Borba sa računima, kreditima, cenama, platama, traženjem posla - započinje Svetlana svoju priču za "Blic". (Da biste nastavili sa čitanjem ovog teksta, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pisac Dejan Atanacković za NIN iz Firence: Da li je virus gluposti stvoren u laboratoriji ili je nastao prirodnim putem?

Izvor: Blic, 13.Maj.2020

Dok čitam vesti iz vanrednog stanja, razna mi se pitanja vrzmaju po glavi. Na primer, spada li glupost u prastari oblik života ili je, kao svaki virus, tek neko bizarno stanje između žive i nežive prirode: priglupi biološki patogen koji drugog posla nema sem da živim ćelijama mrsi konce? Da li...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.