Izvor: Blic, 16.Avg.2020, 18:37

NE PIJE LEKOVE I NIKAD NIJE BIO BOLESTAN Deda Marko (87) cepa drva, kosi travu i radi u bašti. Ovo je tajna njegove vitalnosti (VIDEO)

Marko Matić iz Viteza u Bosni i Hercegovini ima 87 godina. Međutim godine mu ne smetaju da cepa drva, kosi travu, radi u bašti. Njegova supruga Mara ima 86 godina i oni su pravi tim. Zajedno proizvode hranu iz svoga vrta, a Marko radi sve druge poslove.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

IMA 87 GODINA I CEPA DRVA: Deda Marko ne pije tablete, a njegova žena Mara (86) otkriva tajnu vitalnosti (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020

Iako zajedno imaju 173 godine nikada nisu bolesni..Marko Matić iz Viteza u Bosni i Hercegovini ima 87 godina. Međutim godine mu ne smetaju da cepa drva, kosi travu, radi u bašti. Njegova supruga Mara ima 86 godina i oni su pravi tim. Zajedno proizvode hranu iz svoga vrta, a Marko radi sve druge poslove...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.