Izvor: Blic, 19.Feb.2020, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„NE MOGU SE PRODAVATI KAO TAKVI“ Hteli su da izgrade nov život na brendu „SASEKS ROJAL“, ali sada je kraljica ZABRANILA Hariju i Megan da ga koriste

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa moraju se odreći svog brenda “Saseks rojal”, nakon što su odlučili da se povuku sa kraljevskih dužnosti. Nakon dugih i složenih pregovora britanska kraljica Elizabeta II i stariji zvaničnici složili su se da nije više održivo da Hari i Megan zadrže reč “kraljevski” u svom “brendiranju”, preneo je “Dejli mejl”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRALJICA ZABRINUTA ZA ZDRAVLJE UNUKA: Napala Megan i Harija, neće to da toleriše

Izvor: Blic, 19.Feb.2020

Početkom godine, princ Hari i njegova supruga Megan Markl odlučili su da se povuku sa kraljevskih dužnosti, a novi život su započeli na relaciji SAD-Kanada, daleko od očiju javnosti, te sada imaju više vremena da se više posvete svome devetomesečnom sinu Arčiju.

Nastavak na Blic...

Zašto je kraljica "UBILA" SAN princa Harija i Megan? Odluka koja je zadala "VELIKI UDARAC" Saseksima

Izvor: Blic, 19.Feb.2020

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ipak neće moći da koriste brend "Saseks Rojal". Kraljičina odluka došla je kao šok i zadala je veliki udarac princu Hariju i Megan Markl, a mediji navode i da je time "ubila" njihov san.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.