Izvor: Blic, 03.Apr.2023, 10:26

NASTAVLJA SE SUĐENJE DIJANI HRKALOVIĆ Bivša državna sekretarka optužena da je trgovala uticajem u MUP, danas se ispituju svedoci (VIDEO)

U Specijalnom sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje bivšoj državnoj sekretarki MUP-a Dijani Hrkalović zbog sumnje da je trgovala uticajem u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavlja se suđenje Dijani Hrkalović, ispituju se svedoci

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Apr.2023

Bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović stigla je u zgradu Specijalnog suda gde se danas nastavlja postupak koji se protiv nje vodi zbog sumnje da je uticala da se tužilaštvu ne dostave na vreme izveštaji o veštačenju telefona Veljka Belivuka u predmetu "ubistvo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.