Izvor: Blic, 24.Apr.2023, 13:39

NASLONIO SE NA KOLICA, PA PAO SA TERASE? Komšije Uroša koji je nastradao u Užicu u šoku: "Baš je tužno da tako mlad i tako da strada"

Uroš J. (28) iz Užica, stradao je juče kada je pao sa terase na armaturu, a kako prenose mediji, nadležni organi naložili su obdukciju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TAJNU KAKO JE PAO SA TERASE ĆE ODNETI U GROB Obdukcija Uroša potvrdila pretpostavke: Kobne povrede srca i grudnog koša nanela mu ARMATURA

Izvor: Blic, 24.Apr.2023

Po Uroša J. (28) iz Užica, koji je juče ujutru stradao pred kućom jednog od najboljih drugova prilikom pada sa terase na ogradu, bile su kobne povrede grudnog koša i srca koje mu je nanela armatura, usled kojih je odmah izdahnuo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.