Izvor: Blic, 16.Dec.2023, 18:55

NAPUSTILA I ZLOSTAVLJALA DETE Oglasilo se tužilaštvo o majci dečaka koji je slao dojave o bombama: Evo kada će biti saslušana

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave za tehniku, Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv terorizma i Policijske uprave za grad Beograd su, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu doneli rešenje o zadržavanju A.B.Š. (42).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZLOSTAVLJALA I ZAPUSTILA SINA Novi detalji o uhapšenoj majci sa Novog Beograda: Oglasilo se Tužilaštvo

Izvor: Kurir, 16.Dec.2023

Tužilaštvo se oglasilo o majci koja je uhapšena nakon što je njen sin slao dojave o bombama.

Nastavak na Kurir...

ZAPALIO APARATE I NAMEŠTAJ U KLADIONICI Užas na Novom Beogradu: Osumnjičeni uhapšen, požar gasilo 13 vatrogasaca (VIDEO)

Izvor: Blic, 16.Dec.2023

Policijski službenici MUP RS, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su danas A.B. (40) zbog sumnje da je izvršio krivično delo Teško delo protiv opšte sigurnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.