Izvor: Blic, 13.Mar.2023, 16:45

NAMAMILI ESKOBARA NA PUMPU, PA GA UBILI "Blic" otkriva: Koja je uloga dvojice Bosanaca u likvidaciji Ranka Radoševića za koje tužilaštvo traži POTERNICU

Dvojica muškaraca iz BiH za koje Više javno tužilaštvo traži raspisivanje poternice zbog sumnje da su pomagali u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara, navodno su dan pre zločina došli na auto plac žrtve i predstavili se kao potencijalni kupci vozila, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bh. državljani kobni po Eskobara, umjesto kupaca dočekale ga ubice

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Mar.2023

Dvojica muškaraca iz BiH za koje Više javno tužilaštvo traži raspisivanje potjernice zbog sumnje da su pomagali u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara, navodno su dan prije zločina došli na auto plac žrtve i predstavili se kao potencijalni kupci vozila.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.