Izvor: Blic, 26.Jun.2020, 23:08

NAKON RAZGOVORA S GOSTIMA SUŽEN KRUG OSUMNJIČENIH Kako je razotkriven BLUDNI UJAK KOJI JE SILOVAO DETE, dečak smešten u hraniteljsku porodicu

A. P. (30) iz Sremskih Karlovaca uhapšen je zbog sumnje da je silovao devetogodišnjeg dečaka na jednoj privatnoj zabavi u naselju Čerat. Kako saznaje "Blic" iz izvora u policiji, osumnjičeni je ujak nesrećnog dečaka koga je poveo na rođendansku žurku u noći između 14. i 15. juna gde je i počinio monstruozan zločin. Nesrećni dečak sada se nalazi u hraniteljskoj porodici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KAKO JE RAZOTKRIVEN UJAK KOJI JE SILOVAO DETE Jutro nakon rođendana dečak se čudno ponašao, a onda se poželio na BOLOVE

Izvor: Kurir, 27.Jun.2020, 07:37

A. P. (30) iz Sremskih Karlovaca uhapšen je zbog sumnje da je silovao devetogodišnjeg dečaka na jednoj privatnoj zabavi u naselju Čerat.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.