Izvor: Blic, 08.Jan.2024, 01:12

"NAJVEĆI POSLERATNI PROTEST" Nemačku danas blokiraju poljoprivrednici: Bezbednosne službe u strahu od radikalizacije bunta (FOTO)

Na drumovima Nemačke će danas biti, kako je najavljeno, na hiljade traktora i poljoprivrednika, a čak i državne službe zbog toga izražavaju zabrinutost i ovaj protest nazivaju najvećim u posleratnoj istoriji. Strahuje se da od ranog jutra gotovo neće biti dela države koji će normalno funkcionisati.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo je: Zaustavlja se skoro cela Nemačka – svi strahuju; "Ovo je opasno" VIDEO

Izvor: B92, 08.Jan.2024

Nemački poljoprivrednici blokirali su jutros ulaze na auto-puteve širom zemlje...Oni su to učinili prvog dana protesta protiv planova vlade za postepeno ukidanje poljoprivrednih subvencija...Državne službe zbog toga izražavaju zabrinutost i ovaj protest nazivaju najvećim u posleratnoj istoriji....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.