Izvor: Blic, 19.Avg.2022, 12:39

NAJSKUPLJA NJIVA U SRBIJI PRODATA ZA MILION EVRA! Nalazi se nadomak ovog mesta u Vojvodini, a evo i ko najviše kupuje poljoprivredno zemljište

Najviše prodatih stanova je u Novom Sadu gde je u drugom kvartalu prometovano 265 miliona evra, a najskuplji kvadrat poljoprivrednog zemljišta je u Kaću, dok je najskuplja parcela u Rumi prodata za neverovatnih milion evra. Podaci Republičkog geodetskog zavoda pokazuju da je najveći broj sklopljenih kupoprodajnih ugovora u drugom kvartalu 2022. godine dostavljenih od strane javnih beležnika na području Osnovnog suda u Novom Sadu – 3.817.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kvadrat stana u Novom Sadu 3.512 evra

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Avg.2022

NOVI SAD - Najskuplja zemlja u Srbiji, prema podacima Republičkog geodetskog zavoda /RGZ/, je ona kupljena u Vojvodini, a najskuplji metar kvadratni novog stana zabilježen je u Novom Sadu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.