Izvor: Blic, 23.Apr.2023, 16:12

NAJKRVAVIJA BITKA U RATU Rusko ministarstvo odbrane: "Naše snage napreduju u Bahmutu, pokušavamo da preuzmemo punu kontrolu"

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da su ruske snage zauzele još teritorije u Bahmutu, dok nastavljaju sa pokušajem da preuzmu punu kontrolu nad ovim gradom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Konašenkov: Zauzeta još dva područja na zapadu Bahmuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2023

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da su ruske snage zauzele još teritorije u Bahmutu, dok nastavljaju sa pokušajem da preuzmu punu kontrolu nad ovim gradom. "U pravcu Donjecka, jurišni timovi su oslobodili dva područja u zapadnim delovima Artjomovska (Bahmuta) u protekla 24 sata", rekao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.