Izvor: Blic, 17.Sep.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADEŽDA ĆE POBESNETI Toma Panić nakon saznanja da će dobiti dete sa Biljićevom kaže: "Šta, da je pozovem, pa da me PRIJAVI?"

Bivši zadrugar Tomislav Toma Panić, koji se našao u centru skandala sa bivšom rijaliti devojkom Nadeždom Biljić zbog toga što su po izlasku iz rijalitija imali fizički obračun, nedavno je saznao da će postati otac.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NADEŽDA LUPETA GLUPOSTI, A TAKO VIŠE NEĆE MOĆI: Toma progovorio o POMIRENJU s Biljićevom i DETETU koje s njom čeka!

Izvor: Scandal.rs, 17.Sep.2019

Bivši zadrugar Tomislav Toma Panić, koji se našao u centru skandala sa bivšom rijaliti devojkom Nadeždom Biljić zbog toga što su po izlasku iz rijalitija imali fizički obračun, nedavno je saznao da će postati otac. Ova vest iznenadila je i Nadeždu, koja se sa Tomom nije čula mesec dana, ali...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.