Izvor: Blic, 07.Dec.2020, 10:11

NA ULOŽENIH 5.000 ZARADILI 15.000 EVRA Više od 8.000 Srba "oparilo" se tokom korone na stranim berzama, a pogledajte tek ove SREĆNIKE

Cena akcije kompanije "Tesla" porasla je od početka ove godine više od 400 odsto. Tako su Srbi koji trguju deonicama ovog najpoznatijeg proizvođača električnih automobila, samo tokom 2020. zaradili oko 75 miliona evra. Mnogi od njih trgovali su i deonicama drugih kompanija na inostranim berzama, te im je zarada, ukoliko su znali kada iz akcija trebaa da izađu, bila i daleko veča.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBI "VUKOVI SA VOL STRITA"! Kako se 8.000 naših državljana "oparilo" tokom korone na stranim berzama?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2020

Kompanija Tesla je 16. novembra dobila značajno priznanje..Cena akcije kompanije "Tesla" porasla je od početka ove godine više od 400 odsto. Tako su Srbi koji trguju deonicama ovog najpoznatijeg proizvođača električnih automobila, samo tokom 2020. zaradili oko 75 miliona evra. Mnogi od njih trgovali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Veliki broj naših državljana dobro zaradio na berzi u vreme korone

Izvor: Kamatica.com, 07.Dec.2020

Cena akcije kompanije "Tesla" porasla je od početka ove godine više od 400 odsto. Tako su Srbi koji trguju deonicama ovog najpoznatijeg proizvođača električnih automobila, samo tokom 2020. zaradili oko 75 miliona evra..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.