Izvor: Blic, 30.Nov.2021, 01:40

"NA TO PITANJE NI FAUČI NI KON NE ZNAJU ODGOVOR" Virusološkinja Nada Kuljić o omikronu

Od zastrašujućih, do krajnje relativizujućih naslova, tako se ovog vikenda govorilo i pisalo o novom soju korone – omikronu. Vest da su naučnici otkrili drastično mutiranu verziju, koju su pojedinci opisali kao najgoru do sada neke zemlje, propratile su zatvaranjem granica. Virusološkinja Nada Kuljić Kapulica kaže za RTS da novinska vest nije naučna vest i objašnjava šta pod time misli.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"NA TO PITANJE NI FAUČI NI KON NE ZNAJU ODGOVOR" Virusološkinja Nada Kuljić istakla bitne činjenice o omikronu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2021

Virusološkinja Nada Kuljić Kapuljica objasnila je, gostujući u Beogradskoj hronici, da novinska vest nije naučna vest, ističući da je potrebno vreme da bi se naučna istina dokazala...Od zastrašujućih, do krajnje relativizujućih naslova, tako se ovog vikenda govorilo i pisalo o novom soju korone...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.