Izvor: Blic, 10.Mar.2024, 21:24

NA DIPLOMI POTPIS DEKANA KOJI NIJE BIO NA FUNKCIJI Medicinski fakultet u Prištini se oglasio o navodima lažne zubarke da je studirala kod njih, zbog jedne stvari je "pala"

Snežana Stević, lažna zubarka koja je radila ozbiljne tretmane i stomatološke zahvate, otkrivena je nakon što je tužilaštvu i policiji stigla anonimna prijava da se proveri njena diploma. Kako "Blic" saznaje, fotokopija tog dokumenta otkriva da u potpisu stoji ime dekana koji u tom periodu nije bio na funkciji, kao i da navedena godina upisa i diplomiranja ne odgovaraju dužini studiranja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lažna zubarka pala zbog ovog detalja

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Mar.2024, 21:06

BEOGRAD - Snežana Stević, lažna zubarka koja je radila ozbiljne tretmane i stomatološke zahvate, otkrivena je nakon što je tužilaštvu i policiji stigla anonimna prijava da se provjeri njena diploma.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.