Izvor: Blic, 05.Apr.2023, 21:30

NA DEDINJU SE RUŠI ČUVENA VILA "CRNOGORKA" Pogledajte šta će se ovde ubuduće nalaziti, evo svih DETALJA (FOTO)

Čuvena vila "Crnogorka" u Užičkoj 1 u rezidencijalnom delu Dedinja polako nestaje sa mape grada, a na njenom mestu izgradiće se kompleks zatvorenog tipa, od 12 luksuznih porodičnih kuća, "visoke tehnološke opremljenosti", čiju će privatnost čuvati visoke zelene ograde. U zgradi Gradske uprave u Ulici 27. marta danas je počela javna prezentacija ovog urbanističkog projekta koji čini osnov za izgradnju ovog kompleksa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ruši se čuvena vila „Crnogorka“ na Dedinju, do 2018. bila u vlasništvu Jelisavete Karađorđević

Izvor: Luftika.rs, 06.Apr.2023, 12:45

Čuvena vila „Crnogorka“ u Užičkoj 1 u rezidencijalnom delu Dedinja polako nestaje sa mape grada, a na njenom mestu izgradiće se kompleks zatvorenog tipa, od 12 luksuznih porodičnih kuća, „visoke tehnološke opremljenosti“, čiju će privatnost čuvati visoke zelene ograde.. U zgradi Gradske...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.