Izvor: Blic, 06.Jun.2023, 17:13

Momirović: Sutra završavamo prvu rundu pregovora o zaključivanju Sporazuma o slobodnoj trgovini sa Kinom

- Sutra završavamo prvu rundu pregovora sa NR Kinom, što predstavlja još jedan korak na putu da dodatno ojačamo našu ekonomiju i unapredimo bilateralne odnose između naše dve prijateljske zemlje, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović nakon današnjeg obraćanja na Plenarnom zasedanju u sklopu prve runde pregovora za zaključivanje Sporazuma o slobodnoj trgovini između Republike Srbije i NR Kine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Momirović: Sutra završna runda pregovora sa Kinom o sporazumu o slobodnoj trgovini

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jun.2023

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović izjavio je danas da se sutra završava prva runda pregovora sa Кinom o sporazumu o slobodnoj trgovini, što predstavlja još jedan korak na putu da se dodatno ojača ekonomija Srbije i unaprede bilateralni odnosi između dve prijateljske zemlje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Momirović: Ekonomski savez Srbije i BiH ogroman i nedovoljno iskorišćeni potencijal

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 14:47

"Otvoreni Balkan" ima za cilj kreiranje jedinstvenog regionalnog tržišta zasnovanog na principima jedinstvenog tržišta EU..Trgovinska razmena Srbije sa BiH veća je u odnosu na našu trgovinsku razmenu sa svim drugim državama u regionu zajedno, to je veliki i nedovoljno iskorišćen ekonomski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.