Izvor: Blic, 31.Jul.2023, 14:00

Momirović: Gospodine Nikeziću, Srbija se ne vraća u prošlost!

- Poštovani gospodine Nikeziću, brzo ste zaboravili, a kada ste već otvorili temu nije zgoreg podsetiti građane da je u vreme kad ste vi i vaše partijske kolege zauzimali visoke državne funkcije, nezaposlenost bila 28,9 odsto, a prosečna plata iznosila 300 evra, što znači više nego duplo niža nego danas. To je bila realnost Republike Srbije pre samo deset godina, istakao je danas ministar unutrašnje i spoljašnje trgovine, Tomislav Momirović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Momirović: Prosečna plata u Srbiji veća od 700 evra, a nezaposlenost najniža

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2023

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović izjavio je da je danas u Srbiji prosečna plata veća od 700 evra, a da je stopa nezaposlenosti najniža u istoriji i iznosi 8,9 odsto.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.