Izvor: Blic, 19.Jan.2021, 00:03

"Moja drugarice, BEZ TEBE BIH BILA SAMA" Milena Radulović poslala snažnu poruku Ivi Ilinčić

Iva Ilinčić (24), glumica Beogradskog dramskog pozorišta, još jedna je koja je policiji prijavila čuvenog nastavnika glume Miroslava Miku Aleksića (68) za zlostavljanje, nakon što je to uradila njena koleginica Milena Radulović. Milena se povodom Ivine ispovesti za "Blic" oglasila na društvenim mrežama, javno joj pružajući podršku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ONA VRAĆA VERU I NADU U ŽIVOT" Ko je inspektorka kojoj se mlada Milena Radulović posebno zahvalila?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021

Milena Radulović posebno se zahvalila inspektorki Gašić Stojković...Milena je dala iskaz u policiji, a onda se zahvalila jednoj posebnoj inspektorki, koja joj je, kako je sama napisala, pomogla da vrati veru u život i institucije...Milena Radulović, nakon javnog priznanja da je bila žrtva silovanja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.