Izvor: Blic, 01.Mar.2024, 10:52

Ministarka Dubravka Đedović Handanović o navodnom poskupljenima struje: Evo kakve cene čekaju građane

Netačni su i zlonamerni navodi da će ove godine doći do poskupljenja cena električne energije i gasa, napisala je ministarka Dubravka Đedović Handanović na svom Instagram nalogu dodajući da su takođe netačni i zlonamerni navodi da se odlažu poskupljenja zbog izbora i blage zime.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đedović Handanović demantovala da će ove godine doći do poskupljenja cena električne energije i gasa: „Cene ostaju iste, među najnižim u Evropi“

Izvor: Danas, 01.Mar.2024

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović navela je danas da su netačni i zlonamerni navodi da će ove godine doći do poskupljenja cena električne energije i gasa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.