Izvor: Blic, 06.Maj.2021, 22:39

Ministar Lončar pisao urednicima Dojče velea i Artea povodom priloga "Srbija: Priča se o vakcinama, a ćuti o mrtvima od kovida"

Ministar zdravlja Zaltibor Lončar uputio je danas otvoreno pismo urednicima medija “Dojče vele” i “Arte” povodom objavljenog priloga pod naslovom “Srbija: Priča se o vakcinama, ćuti o mrtvima o kovida”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lončar pisao Dojče veleu i ARTE-u: U reportaži o Srbiji sve suprotno istini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2021, 08:15

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar uputio je pismo urednicima Dojče velea i ARTE-a povodom reportaže koju su naslovili sa: "Priča se o vakcinama, ćuti o mrtvima od kovida", ocenivši da je u njoj sve suprotno trenutnoj realnosti u Srbiji..."Sve u toj reportaži u potpunoj je suprotnosti sa trenutnom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.