Izvor: Blic, 05.Mar.2024, 17:42

Milenina priča o nepoznatom momku iz bolnice rasplakala Srbiju: "Njegov plač se čuo od suterena do trećeg sprata"

Milena, Srpkinja koja radi u bolnici, rasplakala je internet kada je nedavno objavila priču o nepoznatom muškarcu koji je na stepenicama klinike plakao dugo bez prestanka. Iako ga kaže, nije videla, već samo čula, zbog rečenice koje je mladić jecajući izustio, samu situaciju ne uspeva da izbaci iz glave.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MILENINA PRIČA O NEPOZNATOM MOMKU IZ BOLNICE RASPLAKALA CELU SRBIJU: "Čujem plač i grcanje do trećeg sprata... i šta sada da radim?"

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024

Milena je na svom profilu na platformi Iks objasnila da je, radeći u bolnici viđala i slušala jako teške situacije, međutim, ova ju je jako potresla...Milena, Srpkinja koja radi u bolnici, rasplakala je internet kada je nedavno objavila priču o nepoznatom muškarcu koji je na stepenicama klinike...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.