Izvor: Blic, 22.Maj.2023, 10:15

Milena Vasić u programu uživo pročitala mejl koji je stigao roditeljima OŠ "Vladislav Ribnikar": "Roditelji koji ne žele da šalju decu u školu, moraju da dostave lekarsko opravdanje"

Milena Vasić, u programu uživo pročitala je zvanični mejl koji su sinoć dobili roditelji đaka OŠ "Vladislav Ribnikar", u kojoj je 3. maja ubijeno 10 dece i čuvar. Glumica je jedna od roditelja koji traže da se školska godina u ovoj osnovnoj školi prekine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vasić: Uslovi roditelja iz Ribnikara nisu ispunjeni, ima puno spinova

Izvor: Radio 021, 22.Maj.2023

Glumica Milena Vasić, majka deteta koje ide u OŠ "Vladislav Ribnikar", potpisala je inicijativu da se školska godina prekine.

Nastavak na Radio 021...

Roditelji đaka VII/2 demantuju da su juče imali razgovore u „Ribnikaru“

Izvor: Danas, 22.Maj.2023

Roditelji učenika odeljenja VII/2 OŠ "Vladislav Ribnikar" demantovali su da su tokom jučerašnjeg dana razgovarali u školi sa "bilo kojim predstavnicima" koji su došli u tu školu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.