Izvor: Blic, 16.Sep.2023, 15:29

Milan iz Berna zarađuje 6.000 franaka mesečno, ali to"samo zvuči super": Evo koliko zapravo košta život u Švajcarskoj, ovo je najveći trošak

Život u inostranstvu mnogi vide kao opciju za dobru zaradu, a uređen i lagodan život neke od njih povuče da tu izgrade dom. Pored Nemačke i Austrije, Švajcarska je zemlja u kojoj ima najviše Srba koji rade najrazličitije poslove za veliku platu, ali to ipak nekima nije dovoljno za život u "obećanoj zemlji". Milan V. već godinama živi u Bernu, gde kao grafički dizajner zađaju oko 6.000 franaka i govori kako se zaista živi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"I kad ti naši počnu da pričaju da imaju stan u inostranstvu, pitaj ih koliko su dužni": Evo kako do stana Švajcarskoj i kolike su kirije u "obećanoj zemlji"

Izvor: Blic, 17.Sep.2023, 03:32

Posedovanje sopstvene nekretnine je za mnoge najveći uspeh u životu, a imati stan u inostranstvu je posebna priča. Zato je ulaganje ušteđevine u kupovinu stana za naše ljude u dijaspori jedan od osnovnih ciljeva zbog kojeg neretko rade i dva posla. Međutim, kako su stanovi u Švajcarskoj papreno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.