Izvor: Blic, 06.Jul.2023, 08:02

Milan Marić kao ruski pisac, Mačeta u novoj akciji i poslednja epizoda druge sezone serije "Narkos" samo na "Blic televiziji"

Četvrtak na "Blic televizije" donosi vam nastavke omiljenih domaćih i stranih serija i četiri filmska hita. Ljubitelji drame, na MTS kanalu 115 mogu da pogledaju Milana Marića u ulozi pisca Dovlatova, dok akciju od prve do poslednje scene garantuje Deni Treho kao tajni agent u filmu "Mačeta ubija". Pored Treha, igraju i Mel Gibson, Džesika Alba, Čarli Šin, Lejdi Gaga...

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Emisije u kojima poznati otkrivaju svoje NAJINTIMNIJE TAJNE, ogoljen život Cece Ražnatović i prvi dokumentarac o Novaku Đokoviću: NE PROPUSTITE LETNJI PROGRAM "BLIC" TV!

Izvor: Blic, 06.Jul.2023

Ovog leta imaćete fantastičnu priliku da na kanalu "Blic" Tv-a (MTS 115) uživate u bogatom zabavnom programu. Pored već popularnih emisija koje se emituju na našem kanalu, gledaoce će imati prilike da pogledaju i neke od kultnih domaćih i stranih fimova i popularnih serija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.