Izvor: Blic, 01.Apr.2023, 12:58

Miladin iz Pranjana uzgaja svinje godinama, a sada je konačno dočekao da mu se to isplati: Idu "kao alva", niko i ne pita za cenu samo da ih ima

Bliže se praznici i neizostavne su bogate trpeze sa puno mesa. Međutim, ako je suditi po ponudi prasića na tržištu izgleda da će zafaliti svinjskog pečenja. Uzrok tome može biti u tome što su zbog teških uslova mnogi odustali od svinjogojstva, pa stoga oni koji su u njemu opstali sada imaju pune ruke posle.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.