Izvor: Blic, 19.Sep.2023, 14:16

Metar dva već od 40 evra: Tržište ogreva mesec dana pre početka grejne sezone: "Ne može se porediti sa lane"

Veća ponuda od tražnje, tako se na manje od mesec dana od početka nove grejne sezone može okarakterisati stanje na tržištu ogreva. Ogrevno drvo je tek nešto skuplje nego pre mesec dana i to mahom na području Beograda ali većina kupaca je ovu vrstu ogreva kupila još do leta, za ugalj ima sve manje zainteresovanih, a pelet ima istu cenu koja, međutim, u slučaju poskupljenja struje može biti viša i svih 40 evra po toni.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pripreme za zimu - ogrevno drvo jeftinije, pelet i ugalj ne menjaju cenu, centralno grejanje skuplje

Izvor: JužneVesti.com, 20.Sep.2023, 14:03

Učestali zvuk motornih testera po naseljima uveliko najavljuje dolazak grejne sezone, a ako u moru poskupljenja postoji dobra vest za građane, to je da su cene ogrevnog drveta iste, pa čak i niže u poređenju sa prošlom godinom i to od 800 do 1.000 dinara po kubiku. Dok je na jugu zemlje potrebno...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.