Izvor: Blic, 20.Feb.2024, 16:34

Menja se šema dodele vaučera: Evo kako ćemo ubuduće do ove važne pomoći države

Ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović i ministar turizma i omladine Husein Memić potpisali su danas Sporazum o poslovnoj saradnji dva ministarstva u cilju izrade softverskog rešenja "E-vaučer" koji će omogućiti da se celokupna šema dodele vaučera realizuje elektronskim putem.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od sledeće godine e-vaučeri: Zbogom gužvama ispred pošti?

Izvor: Danas, 20.Feb.2024

Ministri turizma i omladine i informisanja i telekomunikacija Srbije Husein Memić i Mihailo Jovanović potpisali su danas Sporazum o poslovnoj saradnji dva ministarstva u cilju izrade softverskog rešenja „E-vaučer“, koje će omogućiti da se celokupan proces dodele vaučera realizuje elektronskim...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.