Izvor: Blic, 01.Feb.2024, 18:08

Mask premešta čitavu fabriku zbog odluke suda: "Ne otvarajte kompaniju u državi Delaver"

Izvršni direktor kompanije Tesla Ilon Mask izjavio je danas da će ta kompanija odmah pokrenuti glasanje akcionara o premeštaju firme iz američke savezne države Delaver u Teksas, zbog odluke suda u Delaveru da poništi Teslinu isplatu Masku iznosa u vrednosti oko 56 milijardi dolara, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mask se naljutio: "Zakinuli ga" za 56 milijardi, seli fabriku u drugu državu

Izvor: B92, 02.Feb.2024, 09:28

Izvršni direktor kompanije Tesla Ilon Mask izjavio je da će ta kompanija odmah pokrenuti glasanje akcionara o premeštaju firme iz američke savezne države Delaver u Teksas, zbog odluke suda u Delaveru da poništi Teslinu isplatu Masku iznosa u vrednosti oko 56 milijardi dolara..."Nikada ne otvarajte...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.